HELIOS - PrestaShop Konektor: propojení HELIOS s e-shopem

Postavíme vám e-shop a propojíme ho s vašim informačním systémem HELIOS.

Děláme e-shopy na platformě PrestaShop a propojujeme je s informačním systémem HELIOS Red, HELIOS Easy a HELIOS iNuvio.

Konektor pro plnohodnotné propojení HELIOSu a e-shopu Presta Shop jsme sami vyvinuli a garantujeme jeho maximální spolehlivost.

Za velmi příznivou cenu vám zajistíme automatizaci příjmu objednávek do informačního systému a neustálou aktualizaci produktů s e-shopem.

Využíváme celosvětově nejrozšíření platformu PrestaShop. Systém je poskytován zdarma (open-source) bez pravidelných poplatků.

Nasazení e-shopu zvládneme během několika týdnů. Bude se vám líbit intuitivní ovládání.

PrestaShop je bezpečný. Je pravidelně aktualizován. K PrestaShop existuje velké množství pluginů, grafických šablon a modulů. Dostanete e-shop plně přizpůsobený vašim potřebám.

 

Zjednodušte správu vašeho e-shopu a zvyšte efektivitu svého podnikání s HELIOS PrestaShop Konektorem. Naše řešení vám umožní synchronizovat data mezi HELIOSem a vaším e-shopem, což vám ušetří čas a sníží chybovost.

Open source e-shop PrestaShop je celosvětově jednou z nejpoužívanějších platforem. Propojujeme jej s HELIOS Red, HELIOS Easy a HELIOS iNuvio přes námi vytvořený synchronizační program (konektor). Proč s námi? Splníme vám i náročnější požadavky, přenosy dat i e-shop přizpůsobíme vašim potřebám.

Postavíme vám e-shop a propojíme ho s vašim informačním systémem HELIOS.

  • Jednoduchá integrace: Používejte HELIOS jako primární zdroj dat, veďte si v něm skladové karty, partnery, cenotvorbu, a vše synchronizujte s e-shopem. Konektor pro HELIOS pro základní přenosy stačí "zapojit a spustit".

  • Synchronizace produktů: Automatická aktualizace skladových zásob, cen a dalších produktových informací.

  • Sledujte objednávky: Získávejte okamžité informace o nových objednávkách a zákaznících přímo v HELIOSu. Prodávejte.

  • Úspora času: Eliminujte ruční práci a snižte riziko chyb.

  • Podpora a aktualizace: Pravidelné aktualizace a technická podpora, která vám pomůže v případě potřeby.

Podporuje cenové hladiny podle přihlášených zákazníků, umíme sloučit více skladových karet do jednoho produktu (např. velikosti oblečení, různé barevnosti, či typy), při práci se skladovou zásobou pamatujeme na rezervované již objednané zbožím, načítáme obrázky k produktům, umíme zobrazit jinou cenu za prodej kusů a jinou za prodej balení a mnoho dalšího.

Vše, včetně cen, obrázků a parametrů nastavujete na jednom místě - v informačním systému HELIOS.

 

E-shop s kompletním propojením s HELIOSem spustíme do několika týdnů.

Jak to funguje?

  • Provedeme analýzu potřeb.
  • Konektor pro HELIOS iNuvio a HELIOS Easy je nutné pro každý projekt mírně upravit. Každý má svůj HELIOS nastavený jinak. Základ je však připraven a práce tak jde rychle od ruky.
  • Spustíme e-shop, propojíme ho s HELIOSem.
  • Po testovacím provozu můžete začít prodávat.

Zaměřujeme se na bezchybné technické řešení. Grafiku e-shopu upravíme podle vaší firemní identity s využitím vhodné šablony. E-shop bude vždy připraven na grafické úpravy navržené profesionálním grafikem.

Hlavní výhody:

  • všechny informace o vašem zboží (produktů) jsou na jednom místě - v informačním systému HELIOS Red, HELIOS iNuvio nebo HELIOS Easy. E-shop PrestaShop slouží „pouze“ k zobrazování a objednávání zboží
  • automatická synchronizace produktů, včetně obrázků nebo skladového množství z informačního systému do e-shopu
  • podpora složených produktů, kdy jeden produkt tvoří více skladových karet (například velikosti oblečení)
  • podpora více obrázků k jedné skladové kartě
  • podpora různých cen při prodeji různých měrných jednotek ( kusů a balení)
  • dostupnost zboží počítá nejen s fyzickým stavem zboží na skladové kartě, ale pracuje i s rezervovaným a již objednaným zbožím od dodavatelů
  • dostupnost lze na e-shopu zobrazovat v kusech i v intervalech (méně než 5 kusů, více jak 50 ks)
  • podpora různých cenových úrovní pro různé skupiny zákazníků
  • přenos faktur vystavených v HELIOSu do zákaznického účtu v PrestaShopu
  • více jazykových mutací
  • rychlý vícevláknový přenos mezi HELIOSem a PrestaShopem, přenáší se pouze rozdíly, aktualizace je rychlejší
  • kontroly neúplných údajů na skladových kartách před samotným exportem do PrestaShopu zabrání problémům s chybně nahranými skladovými kartami

 

Ozvěte se. Společně probereme požadavky, které na komunikaci s e-shopem kladete.

 

Systém již používají

 

Chci propojit HELIOS s PrestaShopem. Kolik to bude stát?

E-shop PrestaShop může sloužit i jen jako katalog na zobrazování skladových karet/produktů. Jednoduché propojení HELIOS RedPrestaShopem s využitím hotového PrestaShop konektoru začíná na 35 000 Kč. Za tuto cenu zajistíme zobrazování skladových karet na e-shopu se základní grafikou, možnost jejich objednání a import objednávek zákazníků zpět do HELIOS Red.

U HELIOS iNuvio a HELIOS Easy je vždy nutné počítat s úpravami konektoru podle aktuálního nastavení vašeho HELIOSu. Tedy i základní cena je vyšší.

Se zvyšujícími se nároky na individuální řešení cenotvorby, zákaznických skupin, tvorby složených produktů, nároků na grafické zpracování a podobně obtížnost a také i cena realizace roste.

 

Proč použít PrestaShop?

1. PrestaShop je výkonný: Spolehlivý e-shop, ve kterém můžeme prodávat desítky, tisíce i desetitisíce položek. 

2. Flexibilita a rozšiřitelnost: PrestaShop je modulární platforma, což znamená, že si můžete přizpůsobit svůj e-shop podle svých potřeb. Existuje široká škála dostupných modulů a šablon.

3. Open-source: PrestaShop je open-source software, což znamená, že je zdarma dostupný a má aktivní komunitu vývojářů. To vám umožňuje snižovat náklady na provoz e-shopu. Nejste závislí na jednom dodavateli.

4. SEO přátelskost: PrestaShop má nástroje pro optimalizaci pro vyhledávače (SEO), což vám pomůže získat vyšší pozice ve výsledcích vyhledávání a přitáhnout více návštěvníků na váš e-shop.

5. Bezpečnost: Bezpečnost vašich dat a transakcí je na PrestaShopu velkým důrazem. Platforma pravidelně vydává aktualizace a zabezpečení.

 

Proč s HELIsmile?

1. Odborná podpora a zkušenost: Co slíbíme, to dokončíme.

2. Rychlá implementace: Vytvoření nového e-shopu PrestaShop a jehom propojení s HELIOSem nasadíme v řádu týdnů. Snažíme se, abyste mohli prodávat co nejdříve.

3. Zákaznické reference: Máme spokojené zákazníky, kteří již využívají naše služby a vidí výrazný nárůst efektivity svých obchodů.

4. Pravidelné aktualizace: Udržujeme HELIOSxPrestaShop Konektor i váš e-shop v kondici.

5. Individuální přístup: Každý projekt je pro nás jedinečný, a proto se snažíme porozumět vašim potřebám a poskytnout řešení přesně pro váš obchod. Zvládneme i náročná zadání.